dilluns, 11 d’abril de 2011

7 - Hospital de Órbigo - Calzadilla de la Cueza


Després d'esmorzar el pa de pessic i el suc que vam comprar ahir, hem sortit matiners pel pont del Passo Honroso cap a Puente de Órbigo i pel camí paral·lel a la carretera passem per San Martín del Camino, Villadangos del Páramo i San Miguel del Camino sense entrar en cap d'ells fins a un polígon industrial que ens porta directament a León capital.
La travessem, tot gaudint dels monuments més emblemàtics.

Continuem pel camí paral·lel a la carretera fins que travessem el riu Esla i arribem a Mansilla de las Mulas, i després de comprar 2 càmares Michelin de recanvi a 6 Euros cadascuna, dinem magníficament en un restaurant on destaca la simpatia de la cambrera amb el seu somriure i la paraula "muchachos" repetidament.
Detall de la porta de darrera del restaurant.

Ara comença un cami molt planer, amb arbres joves que ens porta a Reliegos i El Burgo Ranero, on ha començat a bufar el vent de cara dificultant força la marxa.

Seguim pel camí arbrat al costat de la carretera amb unes rectes inacabables fins a Sahagún, on berenem una mica.

Deixem les terres de León per entrar a Palència per San Nicolás del Real Camino, sempre amb la pista tocant la carretera. fins a Terradillos de los Templarios.
Com que el poble és tan gran, sense voler ens separem perquè hi ha dos camins indicats i el Pep troba el que voliem seguir i jo el que va paral·lel a la carretera. Després de tornar enrera, finalment passo per davant l'alberg templari i retrobo les fletxes grogues fins a Ledigos on m'està esperant el company per arribar-nos finalment a Calzadilla de la Cueza per dormir en un alberg regentat per uns nòrdics, molt estrictes. Els pelegrins també eren pràcticament tots extrangers.
Hem sopat en un bar-restaurant i casualment he trobat un xicot que coneixia per haber-se hostatjat a l'Espluga durant força temps.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada