dissabte, 16 d’abril de 2011

12 Bujaraloz - L'Espluga de Francolí


Avui toca tornar a casa, i a l'hora d'esmorzar ja som a Fraga, on ens aprovisionem al súper habitual quan passem per aquí.
Després d'Aitona, seguim el track que vam fer fa dos anys quan vam fer nit a Candasnos, però passa pel mig d'una grandiosa finca de presseguers, i encara que és més recte que pel pantà d'Utxesa, que és per on vam tornar fa 2 anys, perdem molt de temps. Primer ens passem el camí i fem uns 3 Km. en direcció a Llardecans i després de desfer-los, entrem a la finca i al final sortim cadascú per una banda.
Ens retrobem abans d'arribar a Sarroca de Lleida, on no podem dinar perquè a l'únic bar que hi ha ho tenen tot reservat i no donen l'abast ( no hi ha ningú i només és la 1 del migdia ).
Continuem per la carretera, seguint el track però amb desconfiança arribem a Alcanó, no sense abans haber canviat l' última càmara que ens queda.
En aquests moments estem desmoralitzats perquè no sabem ben bé on som però reconeixem les escoles, i ja ens situem.
A uns 11 Km. per carretera arribem al Cogul. Això ja és el nostre territori i ja ho controlem perfectament.
Aquí fem el dinar a base d'entrepà i ja tranquilament anem tirant cap a Cervià.

Passant per l'Albi ens trobem que no raja aigua a la font, però és igual arribarem com sigui.
A les 18:45 arribem finalment a L'Espluga de Francolí, on donem per acabada la ruta.

Un total d'uns 1.330 Km. i més de 10.500 mts. de desnivell positiu acumulat i 103 hores damunt la bici.

2 comentaris:

Margarida i Pere ha dit...

Felicitats!
1330 km i 10500 m de desnivell en dotze dies: senzillament brutal.

M'has fet venir moltes ganes de fer la ruta de la Plata. Ja fa temps que hi penso. I ara a la primavera és el moment ideal.

picardia ha dit...

Si téns la possibilitat, la Via de la Plata és preciosa fins a Salamanca, sobretot ara a la primavera i enguany que ha plogut tant.
Vosaltres que sempre aneu tota la família, crec que feta a peu pot ser una de les rutes més boniques, sobretot a la província de Cáceres.

Publica un comentari a l'entrada