divendres, 15 d’abril de 2011

11 Tudela - Bujaraloz


Etapa reina, amb 180 km.
Sortim ben aviat de Tudela, i a pocs km. agafem la via de servei del Canal Imperial de Aragon, fins a Gallur, on hem agafat la carretera per anar a esmorzar a Luceni.
El botiguer ens ha comentat que no seguissim el Camino i que el millor era continuar per la vora del canal, i així ho hem fet durant més de 80 Km. sense cap desnivell i ens ha portat fins a Zaragoza mateix.

Hem seguit el mateix canal, tot travessant Zaragoza pels afores i no l'hem deixat fins a la Cartuja Baja, on hem dinat en un tres i no res.
No més de vint minuts després ja tornem a pedalar sense deixar el Camino, cap a Burgo de Ebro, Fuentes de Ebro i Pina de Ebro, on finalment abandonem l'Ebre que ens venia acompanyant desde Logroño.
Berenem una mica per agafar forces per encarar los Monegros amb la pujada que ens espera a continuació.
Ens endinsem als Monegros i fem camp a través tot volent retrobar les traces que haviem perdut un centenar de metres enrera. Aquí perdem temps i forces, que ja van una mica escasses.

A l'arribar a la Venta de Santa Lucía, el camí va paral·lel a la N-II fins a Bujaraloz.
Portem 180 km. i encara tenim forces i claror per continuar, però ens diuen que a Peñalba no hi ha cap lloc per dormir i ens quedem a Bujaraloz en una pensió dins el poble ( no a la carretera ) on menjem el mateix que els propietaris perquè som els únics hostes. Hem estat molt ben atesos.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada