divendres, 8 d’octubre de 2010

PER LA ZONA DE L'UGELLAmb l'Isaïes hem anat seguint a l'inversa un track que començava a Les Piles, però l'hem adaptat a les nostres necessitats.
Sortint de l'Espluga i direcció al Tallat, per baixar a Rocallaura, on hem enfilat la temible costa que costa i costa de pujar. Després hem fet cap a La Pobla de Ferran per seguir cap a Guimerà, i abans d'entrar a Vallfogona hem agafat el GR direcció Segura. Baixada pel mateix lloc que vam pujar a la sortida del Castell del Remei ( Rocafort de Queralt, Sarral, Pira i l'Espluga ).
Sortida molt distreta i amb molts i molt diversos paisatges de la Conca i de l'Urgell.

dijous, 7 d’octubre de 2010

QUINES RAMPES TENIM A LA CONCA......Avui ha tocat una de rampetes per la Conca.
A partir de Sarral, la cosa s'ha anat animant en un continu puja-baixa, passant per Montbrió de la Marca, i enfilant cap al Coll del Puig de Gaigs ( entre el Comaverd i Sant Miquel de Montclar ).
Baixada cap a Vallespinosa, per tornar a pujar fins sota mateix de Sant Miquel de Montclar.
Baixar fins al Mas de Tous ( tocant a Pontils ) , i tornem-hi amunt sense parar passant per Les Piles, Conesa i fins a Forès. Finalment, deixar-se caure fins a casa.

diumenge, 3 d’octubre de 2010

DINAR AL CASTELL DEL REMEI


Clicar sobre la foto per veure més imatges

Ens hem reunit un total de 15 companys de Bttfrancolí i hem fet dues rutes diferents, però convergent a l'estany d'Ibars des d'on hem anat plegats fins al Castell del Remei, per fer un molt bon dinar junt amb els acompanyants que ens han vingut a recollir amb cotxe.
Hem passat un dia magnífic, gaudint una mica de cada moment.