dimecres, 25 de novembre de 2009

L'ESPLUGA-VILANOVA DE PRADES-CORNUDELLA-PRADES-L'ESPLUGA
En un dia preciós com aquest, un no es pot quedar a casa, hi l'ha de gaudir plenament
A finals de novembre no et pots encantar gaire si vols fer 100 Qm. amb molt de desnivell acumulat, com ha estat el cas.
He anat juntant diversos recorreguts que coneixia, i al final ha sortit una ruta molt dura i llarga, però ha valgut la pena patir-la, encara que tot sol, amb els meus pensaments, ja que ni tan sols ha funcional l'aparell d'MP3.

dimecres, 11 de novembre de 2009

SANT MARTÍ DE MALDÀ- CASTELL DEL REMEISortida de St. Martí de Maldà, recorrent diversos pobles de la Segarra i de l'Urgell, i passant pel estany d'Ivars i Vila-Sana, per anar a dinar al restaurant del Castell del Remei on el Manel, la Rosa Maria i el Pep ens han atés, com sempre, de forma exquisida, a més del bon menjar que s'hi degusta.
Tornada al lloc d'origen.
Només és exigent pel quilometratge, però és moooolt planera, llevat de la senda que puja de Vallfogona de Riucorb fins a l'Ametlla de Segarra.

dijous, 5 de novembre de 2009

SCOTT SCALE 35


Acabo d'estrenar bici. És la SCOTT SCALE-35 del 2010.
Crec que ens entendrem, encara que em penso que no podré oferir-li tot el que em demanarà, ja que és molt exigent. Farem el que podrem.

dimarts, 3 de novembre de 2009

L'ESPLUGA - PRADES - ALBIOL - ALCOVER - L'ESPLUGA


Junt amb el Pep Poblet i l'Isaïes hem anat a Prades per camí, pujant per la senda dels troncs, i després hem anat direcció als Motllats i hem baixat a l'Albiol.
Després hem baixat per un camí fins a Alcover, per pujar cap a Picamoixons, La Riba i Vilavert, on hem agafat la senda fins a La Vall de Montblanc.
La dificultat ha estat el fort vent que bufava, i que ens ha fet molt dificultosa la tornada a partir d'Alcover.