dissabte, 13 de juny de 2009

ERMITANYOS 11 de juny

 Aquesta vegada el trio de sempre hem anat una mica massa lluny en el nostre afany de superar-nos. No pel quilometratge ni pel desnivell acumulat ( més de 2.000 mts. ) sino per la climatologila. Pujar la segona ermita a les 14:00 hores, i la tercera a les 16:00 hores amb una temperatura superior als 30 graus a l'ombra ( nosaltres pujavem pel sol i sense un alè d'aire ).
En plena pujada a l'ermita de Sant Jordi, vaig mirar el termòmetre del comta Qm. i marcava 47 graus ( al sol , que és per on pujavem ).
Els últims 2 Qm. d'aquesta última ermita es van fer eterns, i no recordo haver patit tant per fer aquesta distància en una pista magnífica. Tot calculant la velocitat de 5 Qm/h. que portava, hauria arribat a la mateixa hora pujant a peu.


dissabte, 6 de juny de 2009

RUTA DEL CISTER - 2 de juny


Els tres magnífics de sempre ( Isa, Pep i jo ) vam reeditar la Ruta del Cister que haviem fet per aquestes dates de l'any passat amb el Pep Ulldemolins, que aquesta vegada no ens va poder acompanyar per motius de feina.

MONDRAKER FACTOR - 29 de maig
A la fí tinc el quadre nou. M'han donat el model "Factor", i crec que m'anirà millor que l'antic, apart de que els colors són molt xulos.

VILANOVA-ULLDEMOLINS-MARGALEF-CERVIÀ
El dia 20 de maig vam fer possiblement una de les sortides més dures i completes de la temporada.
Els tres de sempre ( Isaïes, Pep Poblet i jo ) vam fer el següent recorregut:
L'Espluga - Vilanova de Prades - Ulldemolins - Pantà de Margalef - Crestes de la Llena - Cervià - L'Albi - L'Espluga.
Va ser la última gran sortida amb la SCOTT, perquè nomès arribar, corrents a netejar-la i el Roger se la va endur cap a Mallorca.
Ens ho vam prendre amb calma, ja que si no hauriem patit de valent. Sort que després de dinar al pantà de Margalef es va tapar una mica el solper poder fer la pujada fins a les crestes de la Llena.